Tarjoamme säännöllisesti kyltereille verkkokurssin, joka on räätälöity juuri kyltereiden toiveisiin ja tarpeisiin. Kurssi on saanut erinomaista palautetta ja sen sisältö on aina ajankohtainen.

Kurssin käytyäsi

  • tunnistat osaamistasi ja vahvuuksiasi
  • luot erottuvan asiantuntijabrändin, LinkedIn-profiilin, CV:n, hakemuksen ja hisspuheen, joihin kaikkiin saat palautetta
  • opit käyttämään eri työnhaun kanavia monipuolisesti
  • opit verkostoitumaan oikeiden ihmisten kanssa


Kurssin aikana saat kommentteja palauttamiisi tehtäviin sekä pääset keskustelemaan ja jakamaan kokemuksia, ideoita ja vinkkejä muiden osallistujien kanssa valmennuksen virtuaalisessa työtilassa. Kurssin vetäjinä toimivat Suomen Ekonomien uravalmentajat KTM Taija Keskinen ja KTM Anton Pajoslahti. Huom. Kurssi pidetään suomeksi.

Tulevat verkkokurssit

8.1.−2.2.2025

26.5.−19.6.2025

Opintopisteitä ja Open Badge -osaamismerkki

Kurssin hyväksytystä suorittamisesta myönnetään 2 op sekä Open Badge -osaamismerkki LinkedIn-profiiliin lisättäväksi. Edellytyksenä näille on verkkotehtäväkokonaisuuksien suorittaminen. Kurssi arvioidaan asteikolla hyväksytty/hylätty. Kurssi on avoin kaikille kyltereille, mutta sitä suositellaan etenkin kolmannesta vuosikurssista ylöspäin. 

Mikä ihmeen Open Badge?

Open Badge on digitaalinen osaamismerkki, jonka avulla voidaan tunnistaa ja tunnustaa osaamista, oppimista, erilaisia taitoja, osallistumista ja jopa asenteita. Osaamismerkin taustalla on Mozilla-säätiön kehittämä standardi.

Osaamismerkki on käytännössä digitaalinen tunnistekuva, johon liittyy metadataa. Metadata kertoo merkin nimen, myöntäjän tiedot, osaamiskriteerit sekä osaamiskuvaukseen vaadittavat todisteet. Merkin voi linkittää osaksi omaa ansioluetteloa tai jakaa työnhakua, koulutusta tai elinikäistä oppimista varten erilaisille sosiaalisen median verkostoille ja sivustoille kuten LinkedIn, Facebook tai Twitter.

Miksi Open Badge?

Koulutuksista ja kursseilta saa usein perinteisen todistuksen tai diplomin. Open Badge -osaamismerkin avulla voi kuitenkin tunnistaa ja tunnustaa tämän virallisen oppimisen lisäksi myös erilaista epävirallista oppimista, jota tapahtuu työssä, harrastuksissa, vapaaehtoistyössä tai muiden aktiviteettien kautta. Se tuo siis näkyväksi vahvistetun näytön oppimisesta, koska metadata kertoo merkin myöntäjän lisäksi tarkat kriteerit siitä, miten merkin saajan taidot ja saavutukset on tunnistettu ja millaista osaamista merkin haltijalla on.

Kysy lisää

Elers Mikaela
Tapahtumatuottaja
p. +358400162062